Pizza met aardappel, salami en artisjok
10 min bereidingstijd
10-15 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 °C. Leg de pizzabodems op de bakplaten. Verdeel de bevroren aardappeldobbelsteentjes over de bodems.
- Beleg de pizza’s met de salami, de artisjokharten en de bolletjes mozzarella. Bestrooi met peper naar smaak.
- Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven in 10-15 minuten goudbruin en gaar; wissel de bakplaten halverwege de baktijd van plek. Snijd de pizza’s in stukken en bestrooi met de basilicum- en/of muntblaadjes.
Tip: Besprenkel de pizza’s met knoflookolie.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 935 kcal
- 39 g vet waarvan 13 g verzadigd
- 111 g koolhydraten
- 32 g eiwit
- 7 g vezels
- 2,6 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen